Румунія

Умови в’їзду: не належить до Шенгену, але визнає його норми, включаючи безвізовий режим для власників біометричних паспортів третіх країн

Вимоги: стандартні

Необхідна сума коштів під час перетину кордонів (на добу):

Закон про іноземців № 194/2002 передбачає як умову в’їзду до Румунії здатність довести наявність засобів для перебування у країні та повернення на батьківщину чи виїзду до третьої держави.

Тим, у кого є короткострокова національна віза для туризму, візитів, ділової, культурної або наукової діяльності, гуманітарних або медичних цілей, необхідно бути у змозі довести наявність суми з розрахунку 50 EUR на день, але не менше 500 EUR за весь період, або аналог цієї суми в іноземній валюті.

Отримати короткострокову візу для видів діяльності, пов’язаних зі спортом, можна без пред’явлення доказів наявності засобів для існування.

Не знайшли те, що шукали? Спробуйте ще раз, або поставте питання
This entry was posted in . Bookmark the permalink.
<